férfi vízilabda OB I.

2019.11.02. 21:56

Csak egy negyedet nyert a KVK Szentesen

A közel egyhónapnyi szünetet követően Szentesen folytatta bajnoki szereplését az E.ON férfi vízilabda OB I. alapszakaszának B csoportjában a Kaposvári VK. A somogyiak bár az első negyedet megnyerték, de a folytatás a hazaiaké volt. 

Klein Péter

A hatodik fordulóban a Szentes otthonában ugrottak medencébe Surányi László tanítványai, akik két győztes meccsel a hátuk mögött várták ezt a találkozót. Igaz, a legutóbbi fordulót október első hetében rendezték, s az azóta eltelt közel egy hónapban gőzerővel készültek a felek erre a mérkőzésre, amely mindkét fél számára kiemelten fontos volt.

A kiélezett első negyedben bár hátrányba került a Kaposvár, de előbb Bojan Paunovic emberelőnyős góljával egalizált, majd Mijic Dávid akciógóljával fordítani is tudott. A második felvonásban viszont a hazaiak tették mindezt, ráadásul a Szentes a harmadik etapban már négygólos előnyre is szert tudott tenni. Az utolsóban sem tudott kapaszkodni a KVK, ami azt jelentette, hogy a Szentes megszerezte az első sikerét a bajnokságban.

Metalcom Szentes–Kaposvári VK 11–6 (1–2, 3–0, 4–2, 3–2)

Szentes, 200 néző. Vezette: Füzesi Zs., Marjay Zs.

Metelcom Szentes: Meixner – Kókai, Nagy M. (5), Vörös V., Basara (3), Somogyi B., Chrysopathis. Csere: Mátyók, Pellei K. (1), Bozó, Hegedűs B., Gergelyfi, Pellei F. (2). Vezetőedző: Pellei Csaba.

Kaposvári VK: György D. – Paunovic (1), ifj. Berta J., Dobos D., Mijic (1), Vindisch (1), Juhász-Szelei. Csere: Csiszár B. (kapus), Kovács O., Giga, Baj (1), Aksentijevic (1), Biros B. (1). Vezetőedző: Surányi László.

Gól emberelőnyből: 8/0, illetve 11/2.

Gól ötméteresből: 4/2, illetve 1/0.

Kipontozódott: Dobos D.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában