ötvenéves lett

2019.11.05. 21:42

Önmagát adta ajándékba rajongóinak Matthew McConaughey

A szülinapos színész úgy döntött, mégis csatlakozik a közösségi médiához.

Producer/actor Matthew McConaughey arrives for the Los Angeles Premiere of HBO's series "True Detective" season 3 at the Directors Guild of America on January 10, 2019 in Los Angeles. (Photo by Chris Delmas / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Chris Delmas

November 4-én ünnepelte ötvenedik születésnapját az Oscar-díjas Matthew McConaughey, aki pályája elején romantikus filmek főszereplőjeként lopta be magát a női szívekbe, néhány év leforgása alatt azonban bizonyította, hogy Hollywood élvonalában a helye – írja a hirado.hu.

A színész a különleges napon úgy döntött, hogy egy meglepetéssel készül rajongóinak, s bár korábban úgy nyilatkozott, hogy a közösségi média nem az ő világa, most mégis csatlakozott az Instagram népes táborához

– számolt be róla a Just Jared.

„Tudjátok, ez az első alkalom, hogy megosztom magam és a gondolataim a világgal, és egy kicsit ideges is vagyok, mert az tudom, hogy monológgal készülök, párbeszédet ugyanis azt hiszem, nem szeretnék. Azt viszont alig várom, hogy megosszam veletek azt, aki valójában vagyok” – mondja el beköszönő videójában a sztár.

Matthew posztját alig pár óra leforgása alatt több, mint egymillióan kedvelték és a számláló azóta is pörög tovább.

A színészt a rajongói legközelebb a 2020-ban bemutatandó Guy Ritchie moziban, az Úriemberek című gengszterfilmben láthatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!