úri társaság

2021.02.12. 09:12

A köztéri kamerák előtt verte össze egymást két nő Kaposváron

A vita még a közösségi oldalon kezdődött, amit aztán egy durva bunyóval terveztek a hölgyek megoldani.

Sonline

Az ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a 39 éves nővel szemben, aki Kaposvári egyik forgalmas kereszteződésében, fényes nappal bántalmazta egyik haragosát.

A két nő korábban már az egyik közösségi oldalon összekapott egymással, ezért amikor 2020 februárjában Kaposváron, a Donneri városrészben találkoztak, gyors szóváltást követően a vádlott szinte azonnal csépelni kezdte a haragosát, akit egy templom közelsége sem tartott vissza a garázda magatartásától. A dulakodás során a vádlott előbb földre vitte a sértettet, majd fölé térdelve többször megütötte a nő arcát, a fejét kisebb erővel a betonhoz ütötte, és több ujját is megharapta.

Annak ellenére, hogy mindkét nő társaságában volt férfi, a csetepatéba jó ideig egyikük sem avatkozott be, és a környéken elhaladókhoz hasonlóan csak nézték a verekedést. A vádlott végül két percnyi dulakodás után felhagyott a sértett bántalmazásával, és távozott a helyszínről. A sértettnek a bántalmazás következtében könnyű sérülései keletkeztek.

Az esetet rögzítette a városszerte felszerelt közterületi kamerák egyike.

 

Az ügyészség a Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a bűncselekmény elkövetését beismerő és megbánó nővel szemben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.

 

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!