Gazdaság

2014.08.26. 14:03

Százötvenmilliót hozhatnak az új felkérések

Autóbusz-felújítás tendert nyert a Kapos Járműgyártó- és Javító Zrt., így közel 150 millió forinttal nőhet a bevételük. Három nagy tömegközlekedési cégtől kaptak felkérést.

Harsányi Miklós

– Az egyik zrt. használt autóbuszokat vásárolt, melyeket a közelgő műszaki vizsgára készítünk fel – mondta Tajnafői István vezérigazgató. – A következő hetekben 10-15 csuklós busz fék-, kormány- és villamosberendezéseit javítjuk meg, s előreláthatóan az ősszel újabb járművek ellenőrzését végzi el társaságunk. Valamennyi lehetőséget igyekszünk megragadni, a térségben működő Volán-társaságok autóbuszain kívül más cégekkel is megpróbálunk üzleti kapcsolatot kialakítani.



A kaposvári zrt.-nél, ahol 67-en dolgoznak, s éves bevételük csaknem 600 millió forint, arra készülnek: a gondosan programozott felújítási munkálatok egy része áthúzódik 2015-re. Így a következő bő fél évben szinte teljes kapacitással dolgozhat a szerelőgárda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!