borzalom

2020.11.16. 22:30

Bokorban találták meg az anya holttestét, egy hónapja keresték kétségbeesetten

Agyonverte élettársa az 52 éves miskolci családanyát, majd holttestét megpróbálta elrejteni. Cs. Zoltánné Emese szeptemberben tűnt el.

Cs. Zoltánné Emese úgy egy hónapig nem jelentkezett gyerekeinél, hiába próbálták egyre kétségbeesettebben elérni anyjukat, nem sikerült.

Már ak­kor sokan rosszat sejtettek, Emesének ugyanis rejtélyes módon pont azután veszett nyoma szeptemberben, hogy a nő az élettársához utazott a szintén borso­di Vattára.

Az asszony fiai ezért bejelentették Emese eltűnését a zsaruknál, akik azonnal cselekedtek. Sajnos múlt hétvégén minden remény odaveszett, a család legrosszabb rémálma vált valóra: Emese holttestét Vatta külterületén megtalálták, kiderült, hogy a nőt élettársa gyilkolhatta meg.

Tudtuk, hogy azzal a férfival valami nem stimmelt, nem csoda, hogy a gyerekei aggódtak

– mondta szomorúan a Borsnak a család egyik ismerőse.

Imádták az anyjukat, ahogyan az anyjuk is őket, bármitől megvédték volna Emesét, ha tudták volna. Reméljük, örökre hét lakat alá zárják azt az embert, aki ezt tette egy fantasztikus anyával. Úgy hallottuk, hogy az az ámokfutó halálra verte, majd elrejtette a testét egy bokros területen

– mondta dühösen az asszony egyik ismerőse. A Bors úgy tudja, hogy Emese gyerekei összeroppantak édesanyjuk halálhíre hallatán.

Annyira sajnálom, hogy nem lehettem melletted, és nem védhettelek meg! Sajnálom, Anya!

– írta közösségi oldalára az egyik összetört fiú. Emese gyilkosát halált okozó testi sértés gyanúja miatt őrizetbe vették.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik