gyász

2020.12.28. 14:00

Hosszú betegség után elhunyt a Szomszédok sztárja

80 éves korában elhunyt dr. Éless Béla. A színész alakította a Szomszédokban Kerei Gusztávot, az adótanácsadót.

Forrás: Shutterstock

Elhunyt Éless Béla Bánffy Miklós-díjas színész, az Éless-Szín alapítója, tulajdonosa, művészeti vezetője, 80 éves volt, december 28-án érte a halál – közölte a Facebookon az Éless-Szín.

Hosszan tartó súlyos betegségét méltósággal, volt élsportolóhoz méltóan viselte – olvasható a közlésben. Búcsúztatásáról később ígértek tájékoztatást.

„Hosszan tartó súlyos betegségét méltósággal, egy volt élsportolóhoz méltóan viselte, de ezt a versenyt sajnos nem tudta megnyerni. Most már egy égi színházi társulatot irányít. „Akit nem felednek el és szeretettel gondolnak rá, az örökké él!” ” – írták a bejegyzésben.

Éless Béla magyar színész, rendező és nem utolsó sorban színházigazgató volt, nevéhez számos darab, film és sorozat fűződök. Több díjjal is kitüntették munkássága során, mint a: Fiatal Rendezők Díja, az Mtv Elnökének Különdíja, BDSZ Művészeti Díj, Gobbi Hilda-díj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!