Bulvár-celeb

2021.09.08. 12:19

Ilyen luxusban élt az a férfi, aki külföldön kényszerített magyar lányokat prostitúcióra

A vád szerint egy 36 éves férfi megtévesztéssel és erőszakkal vett rá lányokat prostitúcióra Németországban és Svájcban. A lányok bevételének jelentős részét elvette. ha valaki nem akart dolgozni, brutálisan megverte. Az egyik lányt meg is erőszakolta.

Forrás: police.hu

A 36 éves férfi annak ellenére, hogy együtt élt egy nővel, 2015 és 2017 között többnyire álnéven, rendszeresen adott fel hirdetéseket internetes társkereső oldalakon.

Az ismerkedés célja az volt, hogy rávegye a lányokat arra, hogy Németországban és Svájcban prostituáltként dolgozzanak neki.

Általában rövid idő alatt sikerült rábeszélni őket, hogy költözzenek hozzá, a Budapesten bérelt szállodai szobájába. Ezután arra hivatkozott, hogy a vállalkozása tönkrement, pénzre van szüksége, hogy azt újraindítsa, és elhitette velük azt is, hogy a prostitúcióból származó pénzre azért van szükségük, hogy abból a közös jövőjük feltételeit megteremtsék, közös autót és házat tudjanak venni.

Miközben luxus színvonalon élt abból a pénzből, amit a lányok küldtek neki.

 

Az ügynek 4 sértettje van. A férfi közülük három nőt rendszeresen vert. A vád szerint az egyik nőt meg is erőszakolta.

A férfi élettársa két év alatt 21 millió forintot vett fel egy pénzügyi szolgáltatáson keresztül. A pénzt az egyik kényszer hatása alatt álló nő, minden esetben neki címezve küldte. Az élettárs tudta, hogy a pénz prostitúcióból származik. Őt pénzmosással, míg a férfit emberkereskedelemmel, szexuális erőszakkal, súlyos testi sértéssel és más bűncselekményekkel vádolják. Előbbi börtönbe, utóbbi fegyházba kerülhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!