Krimi

2024.05.12. 14:45

Kórházba kellett rohanni egy kisfiúval, mert megtámadta egy kutya az utcán (videó)

Túl hosszú volt a póráz, a gyereknek esélye sem volt megúszni a balesetet.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Krasula

A 10 éves kisfiú zöld színű nadrágja csupa vér, lágyék résznél pedig több centis lyuk van rajta. A gyereket még szerdán harapta meg egy németjuhász Vácon. Az állatot egy fekete színű kötéllel vitték le a gazdái a panelház mögé, mivel azonban a póráz hosszú volt, a kutya könnyű szerrel elérte a kisfiút. A gyerek édesanyja könnyek között nyilatkozott a Tényeknek.

Beáta szerint minden nagyon gyorsan történt, kisfiát borzasztóan megviselte a támadás. Édesanyja sem heverte még ki a történteket, ezért a támadás többi részletéről párja, a fiú nevelőapja beszélt a Tényeknek.

A kisfiú annyira vérzett, hogy idő sem volt arra, hogy mentőt hívjanak, szülei vitték be a kórházba. A támadás óta már hazaengedték, de kétnaponta visszajárnak vele, hogy ellássák a sebeit.

Kerestük, de végül nem értük el a kutya tulajdonosát. Szüleit is megkérdeztük, hogy szeretnének-e nyilatkozni, de elzárkóztak a válaszadástól. Az eset óta viszont figyelnek arra, hogy sétáltassák a másfél éves németjuhászt.

A kutya nagyjából 10 méteres pórázát egy teraszhoz rögzítették, az állat emiatt szinte szabadon mászkálhatott a hátsó bejárat környékén. Az eset óta viszont gazdái rövid pórázra és hámra fogták, azóta szabályosan sétáltatják.

Információink szerint a szülők feljelentést tettek az ügyben. Kerestük a rendőrséget is, azt írták, súlyos testi sértés miatt indítottak büntetőeljárást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában