Választások

2024.05.23. 16:41

Utcafórumot tartott Marcaliban Lázár János

Lázár János, Magyarország építési és közlekedési minisztere; Móring József Attila kormánybiztos, országgyűlési képviselő és Huszti Gábor, a Somogy Vármegyei Közgyűlés alelnökének kíséretében találkozott Marcali egyik polgármester-jelöltjével, Pozsonyi Márkkal.

Kiss Kálmán

Fotó: Kiss Kálmán

Lázár János a szépen felújított marcali belvárosban tartott utcafórumot a nagy számban megjelenteknek, köztük a környékbeli települések polgármestereinek is. A miniszter a választások tétjéről, az ország és Marcali jövőjéről beszélt. Mindenkit arra biztatott, hogy szavazzanak a kormánypárt jelöltjeire, hiszen nagy most a tét, főleg a szomszédunkban zajló háború miatt, melyben már több mint 300 ezer fiatal halt meg értelmetlenül. 

Fotó: Kiss Kálmán

Történelmi példákkal felidézte, hogy Magyarország az első és a második világháborúkban mennyi embert veszített a harcokban, éppen ezért a június kilencedikei választások igenis a jövőről szólnak, a háború, vagy a béke kérdéséről. Külön köszöntötte Pozsonyi Márk polgármester-jelöltet, akit jó szívvel ajánlott a választópolgárok figyelmébe. Megígérte, győzelme esetén a támogatásáról is biztosítani fogja, hiszen Marcaliban még sok tennivaló akad akár a kórház, vagy éppen a fürdő, a gyógyszálló és egyéb beruházások területén. 

Lázár János ezen kívül külön megköszönte a leköszönő Sütő László marcali polgármester munkáját is.

Fotó: Kiss Kálmán

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában