karnyújtásnyira

2017.07.19. 17:58

Erik van der Meer: A Honvéd csodákra is képes

A kispesti csapat vezetőedzője szerint maximális koncentrációra és némi szerencsére is szükség lesz a továbbjutáshoz.

A Budapest Honvéd 2-1-es hátrányból várja a Európa Liga-selejtező visszavágóját az izraeli Hapoel Beer-Seva ellen. A piros-feketék hazai pályán harcolhatják ki a győzelmet, de a szurkolók segítsége nélkül.

A Honvéd trénere nagyszerű gárdának tartja az ellenfelet, de jól szervezett futballal, megfelelő koncentrációval és némi szerencsével meglehet a továbbjutás – olvasható a Nemzeti Sport szerdai számában. A csapat már bizonyította, hogy nagy tettekre is képes, hisz a bajnoki címet is elhódította, így bízik a sikerben – tette hozzá a holland szakember.

Az izraeli bajnokcsapat magyar hátvédje, Korhut Mihály is kemény összecsapásra számít. Mint mondja, egy jól szervezett Honvédot láttak vendégül az első mérkőzésen, de a győzelemért játszanak majd a Bozsik-stadionban.

Laczkó Zsolt, a kispestiek játékosa is nagy küzdelemre számít, és ugyan egyetért azokkal, akik az izraeli csapatot tartják favoritnak, de lát esélyt a diadalra. Úgy gondolja, hogy a győzelem elérése az összpontosításon és a szervezettségen múlhat, biztonságos védekezésre és veszélyes támadójátékra van szükség. A Paksról kölcsönbe érkező játékos szerint képesek a múltkorinál jobb teljesítményre, és most kell megragadniuk a lehetőséget.

Keresse a Nemzeti Sport legfrissebb számát az újságárusoknál vagy a lapcentrum.hu oldalán.

(Borítókép: MTI / EPA / Abir Sultan)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!