Delfinek?

2023.06.25. 10:00

A tik-tok sztároknak sikerült az, ami Kozsónak nem

Delfines videót osztottak meg az internet sztárok a Balatonról.

Koszorus R.

Néhány hete elsőként számoltunk be arról, hogy az ámokfutó Kozsó terve az, hogy delfineket hozzon a Balatonra. Cikkünk futótűzként söpört végig az interneten talán ezt olvashatták a Vörös Twins néven futó tik-tokkerek, Patrick és Chris is, akik a napokban a Balatonról posztoltak videót. A vicces felvételen beszámolnak róla a 3,1 milliós követőtáboruknak, hogy a magyar tengernél nyaralnak, s persze azt is megmutatják, hogy milyen csodás a természet hazánk legnagyobb tavánál. A felvételen kardszárnyú és palackorrú delfinek is ugrálnak a vízből. Persze mindez csak a technológiának köszönhető és nem valódi vízi emlősök kerültek a Balatonba. 

A videót, amiben persze azt is elmondják a kanadai-magyar internet sztárok, hogy mennyire tetszik nekik a Balaton már 434 ezren kedvelték a közösségi platformon. 

A srácok nagyot mennek a világhálón, minden létező platformon ott vannak. Az ismeretséget egy vicces videó hozta meg számukra, amelyben rosszul ejtették ki a festő Leonardo da Vinci nevét, ezzel született meg a Da Vinki beszólás, amely azóta a fiúk védjegyévé vált. Annyira, hogy még James Corden műsorába is bekerültek vele. Azóta folyamatosan készítik vicces tartalmaikat a tik-tokra. 

@vorostwins our DA VINKI video has made it to the @latelateshow with James Corden!! insane! 🤯🤯 #fyp #davinki ♬ original sound - vorostwins

Néhány hete pedig Magyarországra érkeztek, így a Balatonról is több tartalmat közöltek már. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában