Balaton Sound

2023.07.01. 21:02

Don Diablo pörgeti a lemezeket Zamárdiban

Erős kezdés után még keményebb folytatás várt a bulizókra Zamárdiban.

Forrás: BalatonSoundOfficial

Miután megsütiztette a crew Hardwellt és KSHMR Korda György Reptér című számát is lejátszotta, pénteken a többezres tömeg egy emberként énekelte a Halott Pénzzel egy igazán ütős szombatra lehetett számítani. 

A délután is forró volt a hangulat, ahol Blasterjaxx mellett Metzker Viktória volt a hangulatfelelős. Az estét pedig Don Diablo szettje robbantotta be, amely szemmel láthatóan megtöltötte a nagyszínpad előtti teret. 

A szombat hagyományosan erős napnak számít, igaz idén ez egyben a záró nap is. A buli legjava még hátravan, hiszen a nagyszínpadon lép fel Dimitri Vegas és Like Mike is, aki már pénteken a tiktokon hívták fel rajongóik figyelmét arra, hogy hasonlóan nagy bulit készülnek csapni Zamárdiban, mint tavaly, amikor szó szerint a föld is beleremegett a zenéjükbe. 

@dimitrivegasandlikemike Last year this happened @Balaton Sound Official! Are you ready to do it all over again?🔥#edm #fyp #balaton #fypシ #electronicmusic ♬ origineel geluid - DimitriVegasLikeMike

Az este fellépői között még ott találjuk a német DJ-t Alle Farbent, Regán Lilit, de Metzker Viktória is a lemezjátszó mögé áll még szombat éjszaka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában