Repülőtragédia

2023.09.17. 18:10

Magához tért a börgöndi balesetben megsérült karádi édesapa

Továbbra is kórházban van, de már eszméleténél az az édesapa, aki a múlt hétvégi repülőgép tragédiában családjával együtt megsérült.

Koszorus Rita

Fotó: Fehér Gábor

Mint arról korábban írtunk, egy karádi család szenvedett súlyos égési sérülést a börgöndi repülőtéren az elmúlt hétvégén, amikor közéjük csapódott egy sportrepülő. A település gyűjtést kezdeményezett a tragikus balesetet szenvedett család számára, hiszen kórházban ápolják az édesanyát, a nyolcéves kislányt és az édesapát is. 

A délmagyar.hu információi szerint az édesapa magához tért, de családtagjait továbbra is altatásban tartják. Megkerestük Schádl Szilárd karádi polgármesetert, aki megerősítette, hogy a Denke család férfi tagja már eszméleténél van. De azt is megtudtuk tőle, hogy nagyon rossz állapotban van a férfi, hiszen a teste közel 40 százaléka megégett a hátán, a karján és a lábán, így rettenetes fájdalmakat él át, ha mozogni próbál. 

A karádiak összefogtak, hogy segítsenek a Denke családnak, ezért adománygyűjtő akciót indítottak az interneten és szerkesztőségünkhöz is eljuttatták a felhívást. 

Jótékonysági sütivásárt és hangversenyt is szerveznek a karádi család javára, melyet szeptember 22-én tartanak a művelődési háznál és a piactéren, ahol 14 és 16 óra között lehet adakozni. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában