Egyre jobban van

2023.12.28. 09:35

Ünnepi fotókat tett közzé a lábadozó Szász Júlia

Még gyógyulóban van, de már karácsonykor a fa mellett állt ő is.

Koszorus Rita

Fotó: Domotor Csaba

Újabb képeket osztott meg magáról a lábadozó Szász Júlia. A színésznő tegnap közzétett korlátozott ideig látható posztjában decemberi fotókat tett közzé, amelyeken őt láthatjuk a kórházi ágyon, már otthon lábadozva. De a karácsonyi készülődés pillanatait is közzétette Szász Júlia, amelyeken láthatjuk, hogy a színésznő ha ülve is, de nekilátott a süteménykészítésnek, sőt mézeskalácsot is díszített és a karácsonyfa mellett – ha mankókkal is, de – már ő is ott állt.

Forrás:  Instagram


Egy pozitív idézetet is közzétett a színésznő, amely szerint, ha az embernek megfordul a szerencse kereke azt is jelentheti, hogy az életében addig jelenlévő negatív kört szakítja félbe. 

A volt kaposvári színészhallgató a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia előadása közben sérült meg, Horváth Lajos Ottóval együtt a színpadról szállították kórházba. Arról mi is beszámoltunk, hogy miután hazaengedték a kórházból, ismét a Semmelweiss Egyetem klinikájára került. 

A balesetet követően belső vizsgálat indult a Nemzeti Színházban, amelynek igazgatója Vidnyánszky Attila benyújtotta a lemondását. A napokban a vizsgálat lezárult, amely eredményeként a Nemzeti Színház vizsgálóbizottságának megállapítása szerint a balesetért senkit sem terhelhet egyszemélyi felelősség. Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter elfogadta Vidnyánszky Attila korábbi lemondásának visszavonását. A nyomozó hatóság által a tárgyi ügyben hivatalból indított vizsgálat a jogszabályok által megszabott eljárásrendben zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában