Hírt adott magáról

2023.12.20. 09:52

Üzent rajongóinak a lábadozó Szász Júlia

Elárasztották a jókivánságok születésnapján Szász Júliát, a színművésznő még novemberben szenvedett balesetet a Nemzeti Színházban.

Koszorus Rita

Forrás: Szász Júlia IG

A volt kaposvári színészhallgató a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia előadása közben sérült meg, Horváth Lajos Ottóval együtt a színpadról szállították kórházba. Arról mi is beszámoltunk, hogy miután hazaengedték a kórházból, ismét a Semmelweiss Egyetem klinikájára került. 

Születésnapján sokan köszöntötték fel és érdeklődtek állapota felől. Őket egy posztban nyugtatta meg a színésznő, amelybe került néhány kép is, amelyeken a kórházi ágyban látható Szász Júlia. Egyszerre szeretném szívből megköszönni a születésnapi köszöntéseket, illetve a rengeteg - de tényleg rengeteg - jókívánságot, rámgondolást, támogatást, amelyben az elmúlt hetekben részesültem, írta a színésznő. 

Lassan, de biztosan gyógyul. 
Forrás: Szász Júlia IG

Hozzátette: megható volt a szeretet, amit kap a rajongóktól. Azt is elárulta, hogy mindenben támogatja a családja és a szerelme. Ezért szerencsésnek tartja magát. A végén megnyugtatott mindenkit, hogy lassan, de biztosan gyógyul. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában