Új neveket jelentettek be!

2024.02.13. 11:30

Balaton Sound: Vintage Culture és Meduza is fellép Zamárdiban

Harminc új névvel bővült az idei Balaton Sound fellépőinek listája.

Koszorus Rita

Évről-évre rekordokat dönt a Balaton Sound.

Fotó: Németh Levente

Az idei Balaton Soundon Adam Beyer, Alison Wonderland, és Amelie Lens is fellép, jelentették be a fesztivál szervezői kedden. Igazi sztárparádé lesz idén a Soundon, ahol korábban már olyan nagy neveket tettek közzé, mint Marshmello, Timmy Trumpet, vagy épp a Grammy-díjas Purple Disco Machine. 

IMG_4562
Július 3-tól újra berobban a Balaton Sound a zamárdi szabadstrandon. 
Fotó: Németh Levente

De ezen a nyáron Zamárdiban pörgeti a lemezeket a nemrégiben Magyarországra települt DJ Borgore is, aki éppen egy hete adta ki legújabb dalát új lemezéről. 

A frissen bejelentett fellépők névsorában találjuk a szlovén lemezlovas Brina Knauss, DV8, Fjaak, Juliet Foxx, Kölsch, Maceo Plex, Mathame, MEDUZA, Mind Against, Miss Monique, Nusha, Ran D, Reiner Zonneveld, a már szinte hazajáró Sam Feldt, Sara Landry, Sefa, Sound Rush, Stephan Bodzin, The Qreator, Trim, Waraface és Zomboy is szerepel. De az elektronikus szcéna brazil fenegyereke Vintage Culture is júliusban a Balaton partján pörgeti a lemezeket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában