Balaton

2023.12.06. 13:11

Világsztárok érkeznek jövő nyáron a Balaton Soundra

Jövőre sem marad Zamárdi Balaton Sound nélkül, a népszerű elektronikus zenei fesztivált 2024. július 3-tól 6-ig rendezik meg.

Sonline.hu

Fotó: Nemeth Levente Foto

A szervezők kedden hozták nyilvánosságra sztárfellépőik listáját, ebből kiderül, hogy mások mellett Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is fellép a zamárdi Heineken Balaton Soundon
Vélhetően az egyik legnagyobb durranás az idén Grammy-díjat kiérdemlő Purple Disco Machine, a formáció szintén színpadra állnak Zamárdiban. De a Balaton-parti városba érkezik majd az aktuális dance színtér egyik legkarizmatikusabb alakja, James Hype, az underground elektronika szupersztárjaként emlegetett Paul Kalkbrenner, az új lemezével érkező Marshmello vagy Timmy Trumpet is. 

– A fellépőlista összeállításánál kiemelt szempont volt, hogy az elektronikus zenét kedvelő látogatók széles táborából mindenki találjon magának kedvenc előadót – húzta Csiszár Virág, a fesztivál menedzsere. 
Kiemelte, hogy a most bejelentett tizenkét fellépő közül a remixeiről híres amerikai James Hype kislemezei több százmillió streamet érnek el, Ferrari című slágerével már több mint 500 milliónál tart, nemrég megjelent Drums című dala szintén nagy tempóban gyűjti a lejátszásokat. A belga világsztár, Lost Frequencies szintén fellép a jövő évi Soundon, akárcsak Timmy Trumpet, aki nemcsak DJ-producer, hanem hangszeres zenész is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában