Szigetre költözött

2024.02.06. 09:37

Kanári-szigeteki kánaánba hív befektetőket Mosolyka Fanni

Tavaly a siófoki Balaton-partot Tenerifére cserélte Hozleiter Fanni, vagy ahogy sokan ismerik Mosolyka.

Sonline.hu

Forrás: Mosolyka IG

Arról mi is írtunk korábban, hogy Mosolykáék árulták siófoki lakásukat, sőt a közelben található szőlőjüket is meghirdették. 

Nem sokkal később Mosolyka és férje Sankó már arról posztoltak, hogy megérkeztek a spanyol tengerpartra, a homokos és napsütötte Tenerifére. Merthogy a páros ide tette át állandó székhelyét. Arról is posztoltak, hogyan készülnek arra, hogy turistákat is fogadjanak tengerparti ingatlanjukban, s a napokban rábukkantunk arra, hogy már nem csak néhány de akár huszonöt vendég elszállásolására is készen állnak. Sőt tavasszal, márciusban indul az első "Gyere gyógyulj! Gyere gyógyíts" hét a Mosolykáék által üzemeltetett Canaan in Tenerife birtokon, ahol testi lelki feltöltődés és garantált béke várja az érkező vendégeket. 

Mosolykáék a szállás honlapján vallottak arról is, hogy miért döntöttek úgy, hogy a Kanári-szigetekre költöznek. – Egy éve majdnem elvesztettük egymást, egy hajszálon múlt, de sikerült életben maradnunk, és ezáltal még erősebben fogtuk meg egymás kezét, hogy cselekedjünk és éljünk úgy, és ott, ahol igazán szeretnénk. Egymás szemébe néztünk, és azt mondtuk, hogy nem akarunk többé fázni. Bármeddig is élünk, addig több időt szeretnénk a kék ég alatt a napfényben az óceán partján tölteni, így repülőre ültünk, és Teneriféig meg sem álltunk, olvasható a Canaan in Tenerife honlapján. 

A szálláshelyet Sankó és Mosolyka üzemelteti, s online társtulajdonosokat is keresnek. Hiszen, mint írták: megegyeztek a tulajdonossal arról, hogy Mosolyka cége három év alatt megvásárolja csodaszép birtokot. 

Fanni egy videót is közölt a napokban, amelyben megosztott néhány részletet a kanári-szigeteki életről. Elárulta, hogy a meteoróligai előrejelzéseknek nem feltétlenül kell hinni. Mert habár az interneten azt írják, hogy januárban nincs meleg Tenerifén, Fanni elárulta: ez nem igaz. – Mielőtt kijöttünk aggódtam, hogy 19 Celsius fokban hogyan fogok napozni és fürdeni az óceánban, mesélte Mosolyka. Hozzátette: jó az idő, úgyhogy aki télből nyárba vágyik, annak Tenerife tökéletes választás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában