Lábadozik még

2024.02.20. 13:14

Szász Júlia nem szerepel a Don Juanban a Nemzetiben

Kedden a Magyar Nemzeti Színház közösségi oldalán tette közzé, hogy a Don Juan című előadás szereplőgárdája változik.

Koszorus Rita

Fotó: Eori Szabo Zsolt

A nézők eredetileg Szász Júliát láthatták volna Donna Elvira szerepében az Aleksandar Popovski által rendezett darabban. A teátrum azonban kedden közzétette, hogy Martos Hanga váltja a Kaposváron végzett színművésznőt, aki még novemberben sérült meg egy színházi balesetben. 

Szász Júlia a próbákon még részt vett. 
Fotó: Eori Szabo Zsolt / Forrás: nemzetiszinhaz.hu

A színésznő Horváth Lajos Ottó kollégájával a Rómeó és Júlia című előadás közben sérült meg. A színészek a díszlet felső emeletéről zuhantak le, hátrafelé több métert úgy, hogy meg is kellett műteni mindkettejüket. 

A minap a TV2 Tények Plusz című műsorában idézték fel, hogy a színésznő egy azóta már közösségi oldaláról lekerült posztban arról vallott, hogy nem biztos benne, valaha is újra képes lesz színpadra állni a történtek után. "Zsibbad az egész lábam, szúr, nyilall, semmit nem értek a fájdalomcsillapítók" írta a posztban Szász Júlia. A bejegyzésben, amelyet már azóta nem láthatunk a színművésznő oldalán arról is írt, hogy milyen körülmények között lábadozott a traumatológián. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában