Somogyi gólyahír

2024.04.06. 09:30

Igazi boldogság: megszületett a Dália Szedra és Marcselló is

Sokkal több baba született április első hetében mint egy évvel korábban.

Koszorus Rita

Illusztráció!

Forrás: origo.hu

Családjuk az elmúlt hét napban tizenkilenc apróság érkezésének örülhetett. A Kaposi Mór Oktató Kórház szülészeti osztályán az elmúlt héten egyedül húsvétvasárnap nem született baba, de a többi napon legalább egy kisbaba életében először sírt fel. A legmozgalmasabb április másodika, kedd és április negyedike, csütörtök volt. Előbbi napon hat, utóbbin öt baba született meg. Tizenhárom kisfiú és hat kislány született Kaposváron. 

A legnagyobb súlyú baba ezen a héten Ákos volt, aki 4400 grammal született, de nem sokkal előzte meg Milánt, aki 4310 grammosan érkezett meg. A legaprócskább bébi ezúttal Nazira Szonja volt, ő 1810 grammal kezdte meg a földi létet. 

Változatos volt a névválasztás ezen a héten, hiszen a klasszikustól az egészen modern keresztnevekig válogattak a boldog szülők. Így a fiúknál a Bence, Máté, Bálint divatos nevek mellett Dimitri Eliot, Noel és Márcselló is szerepelt. A lányos szülők nagyon szeretik az Elina nevet, ami rendszeresen visszatérő heti gólyahírünkben, de a Nazira Szonja és a Szedra is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában