Fotók!

2024.04.19. 14:26

Köllő Babett balatoni emlékeiről vallott Bogláron

Balatoni élményeiről is mesélt Balatonbogláron a népszerű színész-műsorvezető, aki a Beszélgetések a bor-kultúra jegyében rendezvénysorozat vendége volt. Köllő Babettel Bodrogi Attila, a rendezvénynek helyt adó Varga Béla Művelődési Központ vezetője beszélgetett.

Koszorus Rita

Fotó: Németh Levente

A tolnai származású televíziós személyiség elárulta, egészen gyerekkorától kezdve vannak emlékei a magyar tengerről. – Természetesen mi is jártunk a Balatonra a családommal, de nekünk nem volt nyaralónk a tónál. Bonyhádon laktunk és általában reggel mentünk és este haza. Pakoltunk enni- és innivalót a hűtőtáskába, vittünk egy pokrócot, amit leterítettünk a strandon, mondta érdeklődésünkre Köllő Babett.

Köllő Babett Balatonbogláron. Fotó: Németh Levente

Természetesen a Bujtor filmek forgatása is kedves balatoni emlék a színésznő számára, hiszen szerepelt a Zsaruvér és csigavér című filmben. Egy korábbi interjúban azt is elmondta, hogy tulajdonképpen Bujtor István szerettette meg vele a Balatont, hiszen a forgatások szünetében nagy bulik is voltak.

Az élményeket felnőttként is gyarapította, legutóbb például Balatonlellén a műsorvezetője volt a Cirkuszok éjszakájának.

A Varga Béla Művelődési Központ programján mindig bemutatkozik egy helyi pincészet is. A borfogyasztással kapcsolatban Babett elárulta: nem belőle fognak megélni a pincészetek, mert nagyon kevés bort és alkoholt fogyaszt a hétköznapokban. – Hallottam, hogy mostanság megint csökken a borfogyasztás Magyarországon, a fiatalok éppen nem annyira erre vevők. Szerintem erre is meg kell érni idővel, vélekedett Köllő Babett.

A népszerű színész-műsorvezető nem csak a televízió képernyőkön tündököl, de a Tündérszépek 2024. versenyünk egyik mentoraként is bemutatkozik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában