Tündérszépek

2019.08.25. 19:54

Hét hazai híresség, akiknek szépségversenyen indult a karrierje

Egy szépségversenyen, nagyon sok tapasztalatot lehet szerezni, és egy ilyen esemény akár egy szépen ívelő karrier első lépcsője lehet. A hazai sztárok közül is sokan egy-egy ilyen megmérettetésen lettek közismertek és alapozták meg jövőbeni sikereiket.

Fenyő Zsuzsa

Szépségversenyünk a Tündérszépek is egy remek lehetőség mindenkinek, aki ki szeretné aknázni a benne rejlő lehetőségeket és kipróbálná magát.

Az alábbiakban bemutatunk nektek néhány híres magyar hölgyet, akik valamilyen szépségversenyen futottak be. Valaki modellkedik, valaki divatmárkát alapított, többen műsort vezetnek és valakinek már saját szépségversenye is van.

Sarka Kata

2007-ben Budapest Legszebb Lányának választották, a 2007-es Miss Universe Hungary-n első udvarhölgy lett. A CKM magazin 2009. májusi számának címlaplánya volt, de az SFT magazin hasábjain is feltűnt.

2014 tavaszán szerepelt a Nagy duett című zenés műsorban, ahol L.L. Junior partnere volt, akinek korábban már az Ennyi volt című klipjében is szerepelt. 2016 októberétől a FEM3 csatornán futó Élet-Forma című félórás magazin műsorvezetője. A Miss World Hungary tulajdonosa.

Kapócs Zsóka

Az 1998-as évben a Miss Universe Hungary szépségversenyen a döntőbe jutott,[1] ezt követően pedig három versenyen is hazavihette a legszebbnek járó díjat, 2001-ben a Miss World Hungary győzteseként képviselte Magyarországot a Miss World választáson.

A fotózások, a modellkedés és a televízió után a színészet iránt kezdett érdeklődni, így a 2004-es év nagy fordulatot jelentett számára, jelentkezett a Színművészeti Egyetemre. Az RTL Klub behívta egy válogatásra, így került a Szombat esti láz műsorába, amit a rádiózás váltott fel a Danubius Rádióban.

Laky Zsuzsi

2000-ben megnyerte a Zala Szépe választást. Két évvel később indult a Miss World Hungary versenyen, ahol a nyertes első udvarhölgye lett. 2003-ban Magyarországot képviselhette a Miss Európa szépségversenyen Párizsban, amit meg is nyert.

Geszler Dorottya

1989-ben a Miss Hungary 3. helyezettje volt. Még ugyanebben az évben a Magyar Televíziónál kezdett dolgozni (Sportszombat, Popkorong, Pop20, Híradó, magazinműsorok, hostessvetélkedő, videoklip-fesztivál, telefonos játékok, Divatmagazin, Játék határok nélkül, Zenebutik, Zöld posta, Magyar felfedezők, Top 40, Telemázli, Naprakész Magazin).

Fotó: Zih Zsolt / MTI / MTVA

Az 1994-es táncdalfesztivál, az 1994-es Eurovíziós Dalfesztivál és a 2007-es Miss Universe Hungary műsorvezetője volt.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina 2009-ben a Miss Plastic versenyen lett közönségdíjas, 2012-ben Miss Aquaworld címet nyert, míg a 2013-as Miss Hungaryn az első udvarhölgy díját nyerte el. 2014-ben második lett a Miss World szépségversenyen.

A televíziózásban is megmutathatta tehetségét, a TV2-n már több műsort vezetett. Műsorai: Aktív, Több mint testőr, Az Év Pasija, Szépítők

Bódi Sylvi

1996-ban lett Magyarország tini szépségkirálynője. 1996-1999 között minden szépségversenyt megnyert, amelyen elindult. A Miss Hungary szépségversenyen 3. helyezett lett, a Miss Európa versenyen beválogatták a 6 legszebb lány közé.

2009-ben kolleganőivel, Zimány Lindával, Dukai Reginával és Horváth Évával létrehozták saját divatmárkájukat.

Sylvi karrierje során több alkalommal volt a magyar CKM és a magyar Playboy magazinok címlaplánya. Továbbá szerepelt a Shape, Sportpiac, Wellness és Maxima magazinok címlapján is. 2014-ben meghívták a Celeb vagyok ments ki innen! magyar műsorba.

Horváth Éva

1998-ban nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt, és Magyarországot képviselte a Miss World 1998 versenyen. 2004-ben Görögországban megnyerte a Miss Tourism Planet választást. Műsorvezetőként is sikeres.

Műsorai, filmjei, szereplései:

Szerencsekerék

Szombat esti láz (szereplő)

Barátok közt

Reggeli

Éden Hotel (műsorvezető)

Ha Te is szeretnél hasonló sikereket elérni jelentkezz a Tündérszépek versenyünkre online portálunkon és próbáld ki magad!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában