szirénázó ajándék

2021.11.30. 15:57

Születésnapi fuvart kapott az ötéves Szárszón

Bence már régóta rajong a kék villogós autókért és az egyenruhásokért. A balatonszárszói kisfiút igazán különleges meglepetéssel ajándékozták meg szülei ötödik születésnapján.

Sonline

Bence nem drága játékot kapott ötödik születésnapjára szüleitől, hanem egy olyan élményt, amelyet minden bizonnyal felnőttként sem fog elfelejteni. A kisfiú szülei levélben kérték meg a balatonföldvári rendőröket, hogy vigyék óvodába az ünnepeltet a jeles napon.

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai örömmel vették a feladatot. Az egyenruhások november 29-én, Bence szülinapján rendőrautóval érkeztek reggel a család házához – a kisfiú persze mit sem sejtett – ahol a szülinapos széles mosollyal arcán szállt be a kék-fehér autóba.

Nagy álmának megfelelően a rendőrökkel érkezhetett reggel az oviba, s még ajándékcsomagot is kapott tőlük. A meglepett ünnepelt az önzetlen zsaruknak elárulta, hogy ha nagy lesz, bizony ő is rendőr lesz!

 

Fotók: SMRFK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában