Hirdetés

2022.01.10. 09:06

Nyílt nappal várta a sportolni vágyókat a megújult XL Fittlesz Sportközpont

Teljesen megújult környezetben nyitotta meg ismét a mozogni vágyók előtt a kaposvári XL Fittlesz Sportközpont. Vadonatúj gépekkel, spinning teremmel, fallabda pályákkal, izgalmas csoportos órákkal várták az érdeklődőket a hétvégi nyílt napon.

Sonline

Egész szombaton ingyenes léphettek be az érdeklődők a mozgás új kaposvári fellegvárába, vagyis az XL Fittlesz Sportközpontba. A reggeli átöltözést ezúttal nem rögtön edzés követte, hanem az ünnepélyes megnyitó, ahol dr. Hernesz Csaba tulajdonos arról beszélt, hogy hisz benne, megérte belevágni egy új vállalkozásba. – Hiszünk a sportban és a kaposváriakban és abban, hogy szükség van egy olyan modern és minden igényt kielégítő létesítményre, mint a megújult XL Fittlesz. Szerettünk volna új életet vinni az épületbe, reméljük, hogy ez a vendégeink tetszését is elnyeri. 

Gelencsér Attila, a térség országgyűlési képviselője noha csoportos órán nem is vett részt, de kipróbálta a felújított és vadonatúj eszközöket a teremben. – Voltak korok, amikor még azt hitték az emberek, hogy a sport káros, ma már tudjuk, hogy elengedhetetlen az egészségünk megőrzéséhez. Tudjuk azt is, ha a test gyenge, nem fogad szót és nem tudjuk azt csinálni, amit szeretnénk – fogalmazott a politikus. 

A megnyitót követően a La Pergola étterem és Kuncz Eszter mindenmentes finomságait kóstolhatták meg az érdeklődők, de a nyílt napon az XL Fittleszben kapható étrendkiegészítőket is megkóstolhatták a betérők. Ingyenes órákon próbálhatták ki a népszerű hot-iron, gymstick edzéseket, de kangoo jump órán is égethették a karácsonykor összeszedett kalóriákat. De zumba, aerobik, westep, és spinning edzésbe is belekóstolhattak. Házi fallabda és pingpong versenyt is tartottak, de evezőpad és bringaversenyen is összemérhették erejüket a nevezők. 

Ugyanis megújult a városban egyedülálló mozgási lehetőséget biztosító három fallabdapálya, ahol a hét minden napján várják a sportolni vágyókat. A fallabda szerelmeseinek már nem kell tovább várni, hiszen bármikor ütőt ragadhatnak az XL Fittlesz Sportközpontban. 

Természetesen ki lehetett próbálni az edzőtermet, ahol minden gépet újra huzaloztak, a borításokat lecserélték, vadonatúj kézi súlyzók kerültek a terembe, s a kardió részlegen izzadni szándékozók is új eszközökkel találkozhattak. 

A megújult XL Fittlesz Sportközpontban a kisgyermekes anyukák is nyugodtan sportolhatnak, hiszen gyermekmegőrző is üzemel. A nyílt napon a kicsiket Szentgyörgyi Edina bűvészműsora szórakoztatta. 

 

XL-Fittlesz Központ

7400 Kaposvár, Arany János u. 2/a

www.xlfittlesz.hu

Telefon: +36 30 082 8181

Fotók: Muzslay Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában