Gólyahír

2023.04.22. 10:00

Somogyi gólyahír: Tizenhét csöppséggel gyarapodtak a kaposvári családok

Az elmúlt héten sem tétlenkedtek a Kaposi Mór Oktató Kórház szülészeti osztályának munkatársai, hiszen tizenhét apróságot segítettek a világra.

K.R.

Illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Fotó: Vital9s

Április 20-a, vagyis csütörtök volt a legmozgalmasabb nap a Kaposi Mór Oktató Kórház szülészeti osztályán, aznap ugyanis hat kisgyermek született. Ezen a napon öt kisfiú és egy kislány látta meg először a napvilágot. 

A legnagyobb baba az elmúlt héten a 3970 grammal érkező kis Olivér volt, aki április 14-én született meg. Ő volt a legnagyobb hosszal született baba is, 58 centiméteres örömforrásként érkezett családjához. 

Ismét többen kaptak különleges csengésű nevet, így mindenképpen meg kell említenünk a Laurent, Evolett valamint az Aszenát nevet viselő apróságokat. 

Az április 14-e és 20-a közti időszakban összesen 17 kisgyermek született, ismét a fiúk vannak többségben. Ugyanis az új jövevények közül 11-en fiúk és csak 6 kislányt segítettek a világra az egészségügyi intézményben dolgozó szakemberek az elmúlt héten.

Gratulálunk a családoknak! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában