Ajánló

2023.12.30. 17:04

Egy őrült szerelem kendőzetlen titkai

Ana Huang Twisted Love című regényét forgattuk a Maxim kiadó jóvoltából. Tetszett, de...

Koszorus Rita

A Twisted love, vagy magyarul őrült szerelem egy igencsak sokat sejtető cím. Az alcímből pedig – Ava és Alex – sejteni lehet, hogy egy romantikus regényt fogunk a kezünkben. A Maxim kiadó jóvoltából foghattuk kezünkbe ezt a kötetet, ami nem egy könnyed tiniregény, viszont erotikától túlfűtött jelenetekben bővelkedik. Ami a sokat látott regényolvasó szemének még úgy is újdonság volt, hogy már több mint egy emberöltő óta forgat könyveket. Ehhez hasonlóhoz azonban még nem volt dolga.

A Twisted love című könyvben a legérdekesebb a történetmesélés módja volt. Hiszen nagyjából egymást váltják a főhősnő Ana Cheng és a főhős Alex Volkov szemszögéből megírt fejezetek. Ezért sokszor van olyan érzése az olvasónak, mintha egy kicsit a nő szemével látná az eseményeket, majd a következő fejezetben a férfi otthonába pillanthat be a sztorin keresztül.

Vannak elnagyolt történetszálak benne és olyan is, amikor az idő múlásába belekavarodik az író. De fenntartjuk a lehetőséget, hogy csak a fordítás során kuszálódtak össze az igeidők.

Egy könnyű olvasmány a Twisted love, hiszen két nap alatt kivégeztük. Többször is elpirulva olvastuk a történéseket, úgyhogy azoknak nem ajánljuk ezt a könyvet, akik lelki világát zavarja a kendőzetlen szóhasználat, vagy a meztelenség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában