megszorító beszerzések

2020.10.25. 20:00

Online töltik a hűtőt, a szekrényt

 Az évek óta ütemesen növekedő internetes kereskedelem szerepe jelentősen felértékelődött az első járványhullámban.

Klein Péter

A webáruházak forgalma áprilisban minden korábbi karácsony vagy fekete péntek-akciózás toronymagas forgalmát túlszárnyalta, az online megrendelések ősszel is többszörös értékeket mutatnak.

Mára az idősebb korosztálynál is rutinná vált, hogy a megszokott áruházi választék otthonról kényelmesen elérhető. A családok odautazás, válogatás, cipekedés nélkül tölthetik fel a kamrát, hűtőt. A fogyasztási szokásaink várhatóan kitartanak a kényelmesebb forma mellett, a könnyen kezelhető online üzletek azt is bizonyították, hogy a váratlan helyzetekben is folyamatos beszerzési forrást jelentenek országszerte.

Az e-vásárlás terjedését az is indokolja, hogy az aktuális járványügyi szabályokhoz igazított házhoz szállító szolgáltatás érintés- és készpénzmentesen, időkorlát nélkül juttatja célba a csomagot.

Elegendő, ha felkeresik a megszokott üzlethálózat webes felületét, ahol akár heti bontásban jó előre kiválaszthatják, melyik napon, mikor szeretnék házhoz kapni az eddig is ismert és megbízható élelmiszert, termékeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában