Jótékonyság

2020.10.31. 13:30

Vitamint fogyasztva, ajándékozhatunk egészséget

Hazánk vezető gyümölcslégyártója, a siófoki székhelyű SIÓ-Eckes az év végi ünnepek közeledtével jótékonysági akciót indít.

Sonline

Forrás: Shutterstock

Melynek keretében novembertől az akcióban résztvevő termékek megvásárlásával rászoruló gyerekeket támogatnak. A befolyt összeget ugyanis arra fordítják, hogy országszerte vitaminban gazdag gyümölcsöket juttatnak el nélkülöző kicsiknek.

A SIÓ idén a gyümölcsital-fogyasztást és a közösségi támogatást ötvöző kampányával szeretne örömet csempészni mind az adományozók, mind az adományozottak életébe.

- A közösségi támogatásban résztvevő termékek körét úgy válogattuk össze, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét – mondta Kovács Ágnes, a SIÓ-Eckes ügyvezetője. – A kampányban ezért minden SIÓ egyliteres rostos- és szűrt gyümölcsital, valamint a Sió Start, a Sió Vitatigris, a Sió Találkozások, a Sió Citrusfriss és a Sió Light termékek is részt vesznek. A koronavírus-járvány nemcsak a saját egészségünk, hanem mások egészségének védelmét és az egymás iránti felelősségünk jelentőségét is felértékeli, – tette hozzá, összefoglalva a kampány célját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában