Hirdetés

2023.06.21. 07:54

Másodállást vállalnál Szegeden? Ezeken munkakörökön érdemes elgondolkodnod!

Számos munkavállaló gondolkodik el azon, hogy a már meglévő keresetét valamilyen másodállás révén kiegészítse. Természetesen ehhez Szegeden is adottak a lehetőségek, például a SzegedAllas.hu oldalán keresztül, ahol akár ideális másodállásként funkcionáló csökkentett óraszámú pozíciók is előfordulhatnak. Íme néhány lehetséges példa!

Másodállást vállalnál Szegeden? Ezeken munkakörökön érdemes elgondolkodnod! - SzegedAllas.hu

Fotó: Adamov Dmitriy

Futár állások

A futár állások Szegeden is gyakran elérhetőek, és van, hogy részmunkaidős munkavégzésre is lehetőséget biztosítanak. Különösen az ételfutár munkák azok, amik rugalmasak lehetnek, és ezáltal ideális másodállásként funkcionálhatnak. A munkakör feladata egyszerű: a megrendelt étel kiszállítása az ügyfél részére. A pozícióhoz kapcsolódó elvárások sora pedig általában nem hosszú: B kategóriás jogosítványra, jó helyismeretre, pontosságra, udvariasságra és olykor saját gépjárműre van szükség a munkakör betöltéséhez. 

Portás, recepciós pozíciók

A portás és a recepciós állások között szintén érdemes lehet körülnézni, hisz ezeket a munkaköröket gyakran hirdetik éjszakai munkarendben, valamint a részmunkaidős foglalkoztatás sem elképzelhetetlen. Az állás alapvető feladatait a vendégek üdvözlése és útbaigazítása jelenti, ami gyakran kiegészül különböző adminisztrációs teendőkkel is. A munkakör általában már középfokú végzettség birtokában betölthető, ami mellett – különösen a szállodák esetében – a nyelvtudás is megjelenhet követelményként. Emellett fontos még a jó kommunikációs képesség, a pozitív kisugárzás és a közvetlen személyiség is.

Takarítói munkák

A takarítói állásokról is elmondható, hogy gyakran kínálnak délutáni vagy éjszakai munkára lehetőséget, hisz az irodaházak, bevásárlóközpontok, iskolák és egyéb intézmények takarítása jellemzően ilyenkor történik. A pozíció betöltéséhez általában alapfokú végzettségre, a takarítószerek ismeretére, önálló és precíz munkavégzésre, valamint megbízhatóságra van szükség. 

Eladói állások

Végezetül pedig természetesen az eladói állások sem maradhatnak ki a sorból, amelyek kapcsán ugyancsak elképzelhető a rugalmas munkavégzés lehetősége. Kattintson a hivatkozásra, amennyiben érdeklik a szegedi eladói, bolti eladói, értékesítési vagy a kereskedelmi állások: https://szegedallas.hu/allasok/kereskedelem-ertekesites. A feladatok ezen pozíciók esetében sokrétűek lehetnek, és az árufeltöltéstől kezdve, egészen a pénztárosi feladatokig megannyi teendőt magukban foglalhatnak. Az elvárásokat pedig általában középfokú végzettség megléte, a nyitottság, a kiváló kommunikációs képesség és nem utolsósorban vevőközpontú hozzáállás jelenti. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában