Megyei időjárás

2023.10.24. 08:00

Felhős, de meleg idő vár ránk

Kedden felhősebb idő ígérkezik.

Sonline.hu

Fotó: Pesthy Márton

A reggeli időszakban ismét lehet talaj közeli párásság, ködfoltok, majd vastagodó felhőzet. Rövid napos időszakok azonban előfordulhatnak.
Estig csapadék nem hullik.
A nap folyamán, délnyugaton ismét felélénkül a DNY-i szél, ami továbbra is az évszakos átlagnál enyhébb levegőt sodor a térségbe.
Éjszaka tovább vastagszik a felhőzet, és egyre többfelé fordulhat elő eső.

A jellemző hőmérséklet átlaga:
kedd reggel 12,
kedd délután 22,
szerda reggel 13 fok körül alakul.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. Napközben több-kevesebb napsütésre, kellemes őszi időre számíthatunk. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Érdemes minél több időt a szabadban tölteni. forrás: koponyeg.hu

A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS:
- Szerdán, csütörtökön - növekvő előrejelzési bizonytalansággal – nagyrészt erősen felhős idő, és helyenként eső várható.
- Pénteken jelentős mennyiségű csapadék is előfordulhat, és az erős, viharos, eleinte délnyugati szél északnyugatira fordul.
- Szombatra mérséklődik a légmozgás, de marad a sok felhő, és helyenként továbbra is számítani lehet esőre. forrás. eumet.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!