tragédia

2017.10.11. 19:50

Két holttestet találtak a Balatonban, egy horgászt még keresnek

Két horgász tűnt el a Balatonon, egyikük holtestét a Balatoni Vízirendészeti Kapitányság munkatársai találták meg.

Sonline

– A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának központját hívták balatonedericsi horgászok azzal, hogy két társukat hiába várják, nem jöttek ki csónakjukkal a partra – tájékoztatott Tar Mihály szóvivő. – Ezt követően a központ kérte, hogy a bejelentést tegyék meg a rendőrség felé is. A két embert a Balatoni Vízirendészeti Kapitányság munkatársai kezdték el keresni, egyiküket a vízen lebegve találták meg, már holtan. A másik férfi kutatását a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának Búvárszolgálatának munkatársai jelenleg is folytatják. A két férfi csónakját üresen találták.

– Ezzel egy időben egy másik jelzést is kaptak a vízimentők a vízirendészettől – tette hozzá Tar Mihály, a VMSZ szóvivője. – Ebben a munkatársaink segítségét kérték, mert egy horgász Tihany-Sajkodhoz közeli vízterületen, a nádas szélén egy holttestet látott a vízen lebegni. Az ismeretlen fürdőruhás, hosszabb ideje vízben levő férfi holttestét kiemelték és a partra vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában