erőszak

2019.02.13. 09:13

Lábassal törte el apósa kezét

Egy lábassal törte el volt élettársa édesapjának a kezét egy 27 éves kaposvári férfi, aki ellen a Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat. A férfi és volt élettársa 12 évig éltek párkapcsolatban, mely 2018 novemberében megszakadt. A vádlott a szakítást nem tudta feldolgozni, ezért ittasan jelent volt párja lakóhelyén.

K.G.

A ház udvarán összetalálkozott volt élettársa édesapjával, aki éppen a vízaknába készült lemenni, miközben kérdőre vonta a vádlottat, hogy mit keres ott. A vádlott a sértett szavain feldühödött és az udvaron magához vett egy piros lábast, amivel többször megütötte a derékig az aknában álló sértett fejét és a kezét. A bántalmazás miatt a sértettnek nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek, a bal keze több helyen is eltörött. A sérülések kórházi ellátást igényeltek.

Az ügyészség a büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában