fotók

2020.01.14. 10:59

Angolosan távozó sofőröket keres a rendőrség

Sonline

Egy ismeretlen autós egy teherautóval haladt január 13-án 10 óra 15 perc és 10 óra 35 perc között a kaposfői Kossuth Lajos utcában a 610-es út irányából Kisasszond felé. A Kossuth Lajos utca 79. szám előtti útszakaszra érve nem tartott megfelelő oldaltávolságot az út mellett szabályosan várakozó zöld és szürke járművek mellett és azok bal oldali visszapillantó tükrének, valamint bal oldalának ütközött. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

 

Szintén egy ismeretlen autós közlekedett január 12-én 13 óra és január 13-án 10 óra 15 perc között Kaposvár belterületén a Sávház utcában található lakótömb előtti szakaszon. A zebra után nem tartott megfelelő oldaltávolságot járművével és nekiütközött az ott szabályosan parkoló fehér autó oldalának. A sofőr angolosan távozott a helyszínről.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában