szomorú és értelmetlen

2020.07.02. 18:36

Eltemették a tragikusan elhunyt fiatalt, a nyílt utcán ütötték le

Csütörtökön vettek végső búcsút attól a 23 éves fiatalembertől, akit június 20-án éjjel a kaposvári Noszlopy Gáspár utcából szállítottak életveszélyes sérülésekkel kórházba.

K. R.

A tragikusan elhunyt fiatal szórakozni indult a végzetes éjszakán, amikor is hölgy ismerősét próbálta megvédeni az őt inzultálóktól. Ám ekkor a fiatalembert hátulról leütötték. A bántalmazott férfi az ütéstől a földre zuhant és úgy beütötte fejét, hogy koponyatörést szenvedett. A vele együtt a Noszlopy utca északi felén tartózkodók kihívták a mentőt, ám a támadók nem tulajdonítottak jelentőséget a férfi rosszullétének.

Úgy tudjuk: sokáig azt hitték, csak részeg, ezért viselkedik zavartan. A férfi ugyanis még ekkor magánál volt, később lett rosszul, ezután került kórházba, ahol egy hét múlva az életét vesztette. Információink szerint az áldozatot hátulról leütő 17 éves fiút életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt hallgatták ki a rendőrök.

Nem ez volt az egyetlen brutális utcai támadás a megyében. Hasonlóan súlyos támadás az utóbbi években egyre ritkábban fordult elő. S azok sem a városokban, hanem kisebb településeken. Nyolc éve például tárgyalt a Kaposvári Törvényszék egy esetet, amikor egy közkedvelt Szent Imre utcai szórakozóhelyen fejbe rugdostak egy fiatalt, aki emiatt életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az elmúlt öt év alatt két halált okozó testi sértéses eset volt a megyeszékhelyen. Egyik közülük a Honvéd utcában történt még 2017-ben. Akkor egy presszó előtt szóváltást követően egy személyt bántalmaztak, aki ennek következtében ugyancsak elhunyt. A másik eset pedig a mostani tragédia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában