mérgezés

2020.10.20. 16:14

Kiengedték a gyerekeket a kórházból

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, de úgy tudjuk nem történt feljelentés az iskolai gyógyszermérgezés ügyében. A kaposvári diákokat kedden hazaengedték a kórházból.

Koszorus R.

ILLUSZTRÁCIÓ

Forrás: Pixabay

Tíz első osztályos kisgyermek került kórházba hétfőn a kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Gyakorló Gimnázium és Általános Iskolából. A Kaposvári Tankerület arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a kicsik nikotin tablettától lettek rosszul, amelyet egy diáktársuk cukorkaként kínált nekik. Információink szerint, a készítmény kinézetre valóban hasonlított a cukorkához, s a kisdiák vélhetően annak hitte, amikor elhozta otthonról.

iután kisdiákok rosszul lettek, az intézményvezető hívta ki a mentőt a gyerekekhez, amely a Kaposi Mór Megyei Kórház sürgősségi osztályára szállította őket. A kaposvári tankerületi központ arról tájékoztatott, hogy a kicsiket kedden kiengedték a kórházból a szükséges orvosi ellátás után. Hozzátették: az intézmény vezetése mindent elkövet annak érdekében, hogy hasonló esetre ne kerüljön sor. Felejelentés egyelőre nem történt az esettel kapcsolatban.

Borítókép: illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában