fotók

2021.04.23. 11:22

Súlyos baleseteket hozott a csütörtök Somogy útjain

Négy nagyobb baleset is történt Somogyban csütörtökön, volt amely halálos áldozatot is követelt.

Sonline

https://www.youtube.com/watch?list=UU1YN8tiVJV4lAlnYyqIQzlA&v=qOj3afMvYIY

 

Oldalára borult egy pótkocsis traktor csütörtökön, Somogyvámoson, a Krisna-völgyben. A marcali hivatásos és a somogyvári önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet, majd felitatták a kifolyt olajat és üzemanyagot. Egy erőgép segítségével szétakasztották a vontatót és a pótkocsit ezután pedig kerekeire állították a traktort. A munkagép két utasát a mentők kórházba szállították.

 

A 68-as főúton egymásba rohant két autó csütörtök délután. A Lábod és Nagyatád között történt balesethez a nagyatádi hivatásos és a lábodi önkéntes tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a kocsikat, majd segítettek megszüntetni a forgalmi akadályt. A két autóban összesen hárman utaztak, mindannyian könnyű sérüléseket szenvedtek.

 

Két személyautó frontálisan karambolozott csütörtökön, a 61-es főúton, Nagybajom térségében. Az ütközés következtében a kocsik árokba csapódtak és az egyik maga alá gyűrte a másik autót. A böhönyei önkormányzati és a nagybajomi önkéntes tűzoltók avatkoztak be. A járművekben csak a sofőrök utaztak, akik könnyebben megsérültek.

 

 

Ezek is érdekelhetik