fotók

2021.06.16. 11:49

Lelocsolta benzinnel, majd fel akarta gyújtani élettársát

Benzinnel locsolta le élettársát egy 43 éves somogyi férfi, majd az égő cigarettájával fel is akarta gyújtani, amit az időközben a helyszínre érkező rendőrök akadályoztak meg.

Sonline

Az erőszakos bűncselekmény miatt korábban már elítélt gyanúsított múlt hét vasárnap szerzett tudomást arról, hogy élettársa el akarja hagyni, ezért közös otthonukban egy öt literes kannából benzint locsolt a sértett ruhájára és hajára. Az ijedt nő ekkor hívta a rendőrséget és az utcára menekült.

Az erősen ittas férfi a gyorsan kiérkező fonyódi járőrök jelenlétében sem hagyott fel szándékával és égő cigarettájával a sértett felé közelített, majd a felszólítások ellenére a cigarettát a nőre akarta pöckölni, amit a rendőrök testi kényszer alkalmazásával tudtak csak megakadályozni.

A bűnügyi őrizetbe vett férfival szemben a Somogy Megyei Rendőrkapitányságon indult eljárásban különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúját közölték.

Az ügyészség indítványával egyezően a Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló gyanúsított letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában