Fotók!

2023.07.10. 16:04

Autógumi és hulladék lángolt Kaposváron

Huszonkilencszer riasztották a somogyi tűzoltókat az elmúlt hétvégén ebből nyolc tűzesethez siettek az egységek.

Sonline.hu

A Kapoly külterületén az aljnövényzetben felcsapó lángokat a tabi önkormányzati tűzoltók oltották el. Mintegy kétszáz négyzetméterre terjedtek ki a lángok, de a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a közeli erdőre.

Kigyulladt egy ház vasárnap délután Balatonszemesen, a Dózsa György úton. A mintegy ötven négyzetméteres épület tetőszerkezete és belső helyiségei égtek, a födémje beszakadt. A tüzet a siófoki hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók fékezték meg. Az egységek senkit sem találtak az épületben, amelyből két gázpalackot is kihoztak.

Mintegy száz darab autógumi és más háztartási hulladék égett vasárnap este Kaposvár, Csillag utcájában. A környéken élők tettek bejelentést az esetről, amelyhez a kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység egy vízsugárral elfojtotta a lángokat, majd átforgatták a megközelítőleg ötven négyzetméteres szeméthalmot, megakadályozva az esetleges visszagyulladást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában