Kocsmai bunyó

2023.11.13. 08:07

Nyílt koponyatörés lett a vége egy kocsmában elcsattant puszinak

Életveszélyt okozó testi sértéssel vádol az ügyészség egy huszonéves férfit, aki úgy rúgta fejbe haragosát, hogy a földre eső sértett életveszélyes koponyatörést szenvedett.

Kovács Gábor László

Fotó: Képünk illusztráció! Shutterstock

A vádlott 2023 márciusában barátnőjével szórakozott egy kocsmában, ahol a sértett is jelen volt. A másik távozásakor a lánytól, akit egyébként ismert, puszikkal búcsúzott el, de ezt a gesztust a lány barátja túl bizalmasnak találta. A féltékeny vádlott már a presszóban felelősségre vonta a sértettet, ami közben mellkason is lökte. A megtámadott férfi kiment az utcára, hogy a további konfliktus elkerülje, de a vádlott követte. Amikor utolérte a sértettet, ruházatánál fogva lerántotta és bal fültájékán megrúgta. Az áldozat a rúgástól a földre esett és fejét az úttestbe is beütötte. A sértettnek a vádlott bántalmazása következtében életveszéllyel járó nyílt koponyatörése keletkezett, az életveszélyt az orvosi kezelés hárította el a kórházban. A főügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában a büntetlen előéletű férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Fotónk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában