Tüzek Somogyban

2023.12.05. 15:46

Előbb házak gyulladtak ki Csurgón, majd autó Iharosban

Tűz keletkezett egy csurgói családi háznál hétfő éjszaka. A kárfelszámolást követően pedig egy újabb tűzesethez riasztották a csurgói önkormányzati tűzoltókat.

Kigyulladt egy lakóház külső falsíkjára szerelt elektromos berendezés Csurgó, Kossuth utcájában. A helyi tűzoltók fékezték meg a tüzet, majd megbontották az épület szigetelését, amelyet károsítottak a lángok. A tűzoltók hőkamerával is meggyőződtek róla, hogy a tűz a tetőszerkezetre nem terjedt tovább. A tulajdonos figyelmét felhívták rá, hogy szakemberrel vizsgáltassa át az elektromos hálózatot. 

Épp visszaindultak a laktanyába a tűzoltók, amikor újabb segélykérő hívás érkezett. Ezúttal Iharosra riasztották az egységet, ahol a Rákóczi utcában egy személygépjármű égett teljes terjedelmében. A tűzoltók elfojtották a lángokat, majd visszahűtötték a felforrósodott alkatrészeket. Az eset során személyi sérülés nem történt. 

Fotó: Csurgó ÖTP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában