Életmentés

2023.12.12. 11:49

Le akart ugrani a Völgyhídról egy férfi, a rendőrök húzták vissza a korlátról

Végzetes lépésre szánta el magát egy férfi a kőröshegyi Völgyhídon, a korlátról húzták vissza rendőrök.

Fotó: Németh Levente

Aggódó hozzátartozóktól érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére december 11-én az esti órákban. Egy Komárom-Esztergom vármegyei lakos egy családi veszekedést követően szánta el magát arra, hogy az M7-es autópálya Völgyhídjáról a mélybe veti magát. A somogyi rendőrség főügyeletese, Baranyai Erika főhadnagy több egységet is a helyszínre irányított, majd a mobiltelefonján kezdte keresni a 40 éves férfit, aki fogadta a hívást.

Az ügyeletes tiszt a helyzet súlyosságáról meggyőződve szóval tartotta az elkeseredett embert, míg az autópályarendőrök és a balatonföldvári járőrök is a helyszínre értek. Csizmadia István őrmester és a rendőrökkel közösen szolgálatot teljesítő Istvánfi Péter polgárőr a korlát belső oldaláról, míg Mandurics Gábor főtörzszászlós és Fodor Lajos zászlós a korláton átlépve közelítették meg a bajbajutottat. A férfit a rendőrök a vállainál fogva átkarolták, visszahúzták, majd a járőrautóhoz kísérték, akit az esetet követően a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

TÁMOGATÁSRA VAN SZÜKSÉGE?

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja a segélyvonalat: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékes vonalról is hívható, mindegyikről ingyenes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában