A köszönet rózsája

2017.08.01. 18:41

Kokó az Ironman céljában kérte meg kedvese kezét

Az egykori olimpiai aranyérmes és kétszeres világ- és Európa-bajnok ökölvívó, Kovács Kokó István immár harmadszor teljesítette Nagyatádon az Ironmant. Amikor aztán a célba ért, megható pillanatoknak lehettek a szemtanúi a nézők.

Fenyő Gábor

– Három éve létezik nálunk a „köszönet rózsája” – mondta Herr Éva, az eXtremeMan-Nagyatád főrendezőjének, Herr Gyulának az oldalbordája, a köszönet rózsája kitalálója. – Az Ironman igazából nem egyéni, hanem csapatmunka; egyedül ugyanis képtelenség lenne megcsinálni. Kellenek hozzá az olyan emberek, akik mindenben segítik, maximálisan támogatják a vasembereket. A célban a versenyzők megkapják a köszönet rózsáját, s annak adják, akit arra érdemesnek tartanak. A legtöbben már ott a helyszínen átadják, hiszen nagyon várják őket, de olyanok is vannak, akik hazaviszik.

Kovács Kokó István köszönet rózsája nemcsak különleges és roppant értékes, hanem egyedi is volt; rákötöttek ugyanis egy jegygyűrűt. A célban Kokót a kedvese, a maratoni futó Garami Katalin várta, ám ez a rózsa nem csupán a köszönetről és a háláról szólt: Kovács Kokó István a célban megkérte kedvese kezét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában