Gubera

2017.08.27. 14:53

Óra- és virágtartódömping a bolhapiacon

A feleslegessé vált holmit árulták hétvégén a bolhapiacon: a régi csarnokban ezúttal könyvet, ruhát, virágtartót is kínáltak, de a szerencsések olcsón juthattak karórához is.

Harsányi Miklós

– Szeptembertől sportol a lányunokám, ez a fekete pamutmelegítő tökéletesen megfelel – mondta egy idősebb asszony az árusnak. A bolti ár töredékéért adták a használt nadrágot, s akadt olyan gyűjtő, aki 70 darabos órakollekciójával ballagott ki a nagy piacon működő bolhapiacra. A legolcsóbb távol-keleti óra csupán ezer forintot kóstált, egy svájci darabért 60 ezret kért, igaz, az üzletbe némi alku is belefért. Aki lakáscsinosításban gondolkodott, jól tette, ha körbenézett a régi vásárcsarnokban: a virágtartókat 400 forint kínálták. Vargáné Bíró Évától, a Kapos Holding munkatársától tudjuk: legtöbben, a retro fesztiválon pakoltak ki, akkor több mint 50 árus kínálta portékáját. Volt kisbútor,a használt ruha és könyv, de játékot és bakelit lemezt is hoztak. Legközelebb szeptember 8-án várják az árusokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában