Vezető szerep

2017.09.10. 10:10

Családi napon kapcsolódhattak ki a Videoton munkatársai

Mintegy ezerötszázan, dolgozók és a családtagok vettek részt a kaposvári Városligetben a Videoton családi napján, amelyet a harmadik alkalommal rendeztek meg Kaposváron.

K. G.

Szita Károly polgármester, Gelencsér Attila országgyűlési képviselő, és Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke is köszöntötték a résztvevőket, méltatva a nagyvállalat vezető szerepét, amelyet a város foglalkoztatásában tölt be.

A családi nap célja a dolgozók kikapcsolódása mellett az elégedettségük növelése, és a vállalathoz való tartozásuk erősítése. A vezetés szerint a siker egyik legfontosabb biztosítéka a munkaerő kiválasztása és megtartása, tudtuk meg Fábián Balázs ügyvezető igazgatótól.

 

Egy öt állomásból álló Videoton olimpián a cég tevékenységével kapcsolatos feladatokat hajthattak végre a nevezők. A teljesítők jutalomban részesültek, emellett még más versenyeken is megmérhették erejüket és kitartásukat. A rendőrség és a 7Hills Kerékpáros Egyesület szimulátorral is készült, és kerékpáros akadályversenyt épített a helyszínen. Foci-, boxgép, kalapácsos gép, darts és kosárradobó verseny, íjászat és csónakázás, szerencsekerék és munkaruházati divatbemutató – csak néhány a programok közül. De kutyás bemutató, póniovi és gyermekeknek szóló tánctanítás is várta a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában