fórum

2017.09.21. 17:47

Vadai: az ország jövőjéről döntünk jövőre

Orbán vagy Európa? címmel kezdett országjárásba a Demokratikus Koalíció. A párt alelnöke Kaposváron is fórumot tartott.

Koszorus R.

– A miniszterelnök eddigi lépései vittek arra bennünket, hogy választási kampány előtti országjárásra induljunk – mondta Vadai Ágnes a fórumon. – Választások közelednek, ahol nagyon nagy lesz a tét. Mert Orbán Viktor minden lépése távolítja Magyarországot az európai intézményektől, szövetségesektől és értékektől.

Vadai Ágnes azt mondta: keleti nyitás helyett, a nyugathoz kellene közeledni. – Lényegében Szent István óta ide akartunk tartozni – összegezte a baloldali politikus. – Ha megnézzük a történelmet minden szabadságharcunk, minden küzdelmünk erről szólt: kelet vagy nyugat. És mindig nyugat felé mentünk; a nyugati gazdagságot, értékrendet és nyugalmat választottuk, amire nagy szüksége van ennek az országnak.

Vadai Ágnes a kaposvári fórumon kiemelte: az uniós forrásokat az egészségügyre, oktatásra, gyermekétkeztetésre, bérek és nyugdíjak emelésére kellene fordítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában