sajtótájékoztató

2017.10.12. 16:56

A kormány eredményeit védi a Nemzeti Konzultáció

Gelencsér Attila szerint, ha győz az ellenzék, amely a Soros-tervet támogatja, globális erők játékszerévé válik hazánk.

K. G.

– Azt tapasztalom, hogy Kaposváron az emberek 90 százaléka egyetért a kormány menekültpolitikájával, de ez nem elég: az embereknek többször ki is kell állniuk amellett, hogy megvédjék eredményeinket a folyamatos ellenzéki és külföldi támadásoktól – mondta Gelencsér Attila országgyűlési képviselő, aki a Nemzeti Konzultációról tartott sajtótájékoztatót.

Sokan fordultak hozzá azt panaszolva, hogy még nem kapták meg a konzultációs leveleket, nekik azt javasolta, hogy töltsék ki a nemzetikonzultacio.kormany.hu internetes oldalon. November 24-éig kell visszaküldeni a válaszokat. Totális kampányt indítottak: aktivisták keresik majd fel a háztartásokat, közterületen standokat állítanak fel, Kocsis Mátét és Bánki Eriket is vendégül látják Kaposváron.

Gelencsér Attila hozzátette: Magyarország felívelő korszak küszöbén áll, de ha győz az ellenzék, amely a Soros-tervet támogatja, globális erők játékszerévé válik hazánk. Szerinte ugyanis, amit Soros bejelent, azt a brüsszeli bürokraták megvalósítják, a Soros-terv pedig a migránsok védelmét célozza, és a nemzeti határok meggyengítését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában