Csiky

2017.12.03. 19:10

Élményt adnak a rászoruló gyerekeknek

Az Agórában jótékonysági gálaesttel kezdődött vasárnap a kaposvári Csiky Gergely Színház és a Compass Egyesület adománygyűjtő akciója. Összefogás és hatékony segítség: a felajánlásokat december 16-ig várják.

Harsányi Miklós

A program keretében arra buzdítják a színházat szerető és látogató nézőket, hogy tartós élelmiszereket továbbá jó állapotú játékokat vigyenek a jegyirodába. A jótékonysági akcióhoz – többek közt – Rajczi Péter valamint Fodor Marcell, a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgói is csatlakoztak.

Az adományokat a színház és az egyesület juttatja el majd a nehéz sorsú, hátrányos helyzetű gyermekeknek és a rászoruló családoknak. Vasárnap egy gálaműsorral köszönték meg az összefogást az adományozóknak. A gálára jelképes összegen – 200 forintért – megvásárolt jegy ellenében egy Csiky ajándéktasakot adtak, amelyet feltöltve várnak vissza a jegyirodába, ahol december 16-ig gyűjtik az adományokat, tájékoztattak a szervezők.

Megtudtuk: a gyűjtésen kívül más módon is lehetőség nyílik a támogatásra. A rászoruló gyerekeknek színházjegyet lehet vásárolni, amit a jegyirodában hagyhatnak a felajánlók. Tervek szerint a Csiky Gergely Színház december 29-én az Egerek című előadására viszik el azokat kisgyermekeket, akik rendkívül ritkán vagy még soha sem jutottak el korábban a színházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában