fotózás

2018.04.28. 15:34

Nem akar modellkedni a gyönyörű kaposvári lány

Bogyó Tamara nyerte a Sonlány 2017 különdíját, a jutalma egy glamour-fotózás volt. A képek elkészültek, mi pedig megmutatjuk olvasóinknak a fotókat.

Molnár Gábor

Bogyó Tamara a Kaposvári Egyetem Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumba járt tizenkettő évig, s elsős kora, azaz 2004 óta táncol. A suliban kezdte a táncot, majd öt év múlva csatlakozott a Simonyi-Hornyák Hajnalka vezette Ametiszt Tánc-Sport Egyesülethez.

– Igazság szerint nem akartam jelentkezni a Sonlány szépségversenyre, de aztán adódott egy lehetőség és végül igent mondtam – mesélte Bogyó Tamara. – Nem gyűjtöttem szurkolókat, nem is követtem a szavazás állását. De az biztos, egy jó emlék marad.

 

A 20 éves kaposvári lány jelenleg egy OKJ-s képzésen vesz részt és szeretne felvételt nyerni a Magyar Táncművészeti Egyetemre. – Nem szeretnék a szépségiparban dolgozni, nem az én világom – hangsúlyozta Bogyó Tamara. – Inkább kívülről szeretem nézni.

Bogyó Tamara különdíja egy fotózás volt. – Nagyon jó volt együtt dolgozni Baranyai Gerdával, hiszen már régebb óta ismerjük egymást – mondta. – Nem izgultam, s minden nagyon simán és gördülékenyen ment.

Fotós: Baranyai Gerda

Smink és haj: Németh Adrienn

Fotózás helyszíne: Bombardier Pub

Ékszerek, kiegészítők: Angel 111.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában