Galéria

2018.06.24. 14:43

Amerikai sokhengeresek dübörögtek Zamárdiban

Négy napon át harsogtak amerikai autók motorjai a Zamárdi Autó Kempingben. Csütörtöktől vasárnapig számtalan programmal várták az érdeklődőket a nyolchengeres autók rajongói.

Barkóczy László

A Hot Rod Garage Hungary szervezésében, négy napon át a V8-as motorral épített, elsősorban amerikai autókról szólt minden a zamárdi autós kempingben.

Porig ültetett Hot Rod-ok, fecskefarkas Chevy, lowrider és T.J. Hooker-féle kocka rendőrautó, Hummer, Viper, Corvette, Camaro, Knight Rider, veterán és tuning autók és még rengeteg különlegesség volt látható a négynapos rendezvényen.

 

Az amerikai álom költözött egy hétvégére a Balaton partjára. Számos programot terveztek a szervezők, hogy minden korosztály jól érezze magát.

Az „eleje teniszpálya, hátulja uszoda” felfogású autók szerelmeseire minden igényt kielégítő hétvégi kikapcsolódás várt csütörtöktől vasárnapig. Felsorakoztak a legnevesebb klubok, tartottak exkluzív autó bemutatót, audio és kipufogó mérést, felnikitartó versenyt, autós limbót, és még sok egyéb izgalmas programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában