villámcsődület

2018.09.01. 17:24

Flash mobbal indították a tanévet a nagyatádi gimisek

A semmiből hirtelen lányok és fiúk lepték el a nagyatádi piactér egy részét, majd megkezdték zenés-táncos bemutatójukat.

Győrke József

Sokan felkapták a fejüket, akik a nagyatádi piactéren nézelődtek, ugyanis a semmiből hirtelen lányok és fiúk lepték el a tér egy részét, majd megkezdték zenés-táncos bemutatójukat a Muzsika hangjainak dallamára. A koreográfiát Jüngling-Czotter Éva állította össze és tanította be tanártársaival.

Fotó: Györke József

Mivel szeptember elseje szombatra esett, valamint a 65. tanévet kezdik a KSZC Nagyatádi Ady Endre Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma falai között, így gondolták, hogy egy kicsit rendhagyó módon indítják a szülinapos tanévet. Nagy tapsot kaptak a bemutatón résztvevők a körülöttük álló egykori „adys” diákoktól is, valamint a piacra érkezett tömegtől is.

Megtudtuk, a programsorozat egész évben folytatódik. Öt osztályt indíthatnak az elképzelések szerint az százhúsz tanulóval. Így a felnőttképzésben résztvevőkkel együtt a gimnáziumban tanulók létszáma akár a hatszázat is meghaladhatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában